Πέστο βασιλικού, κάσιους, κουκουνάρι και παρμεζάνα

Back to Άρθρα

Πέστο βασιλικού, κάσιους, κουκουνάρι και παρμεζάνα

Υλικά συνταγής

✔️ 50 gr βασιλικό φρέσκο
✔️ 1 σκελίδα σκόρδο
✔️ 20 gr κουκουνάρι
✔️ 20 gr κάσιους
✔️ 6 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
✔️ καπνιστό θαλασσινό αλάτι
✔️ τριμμένο μείγμα πιπεριών
✔️ 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα

 

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την παρμεζάνα, στο μούλτι και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει να πολτοποιηθούν.

Προσθέτουμε την παρμεζάνα και χτυπάμε λίγο ακόμα.

Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε κάτι αν χρειάζεται.

Εκτέλεση με τα ζυμαρικά:

Βράζουμε ελάχιστα τα ζυμαρικά μας.

Αφού στραγγίσουμε καλά, προσθέτουμε το πέστο και απλά ανακατεύουμε χωρίς να τα ζεστάνουμε παραπάνω.

Σερβίρονται ζεστά.

Καλή σας όρεξη!

Share this post

Back to Άρθρα
Translate