Συνταγές

Μανιταροπίλαφο

Υλικά συνταγής

- Έτοιμη συσκευασία Μανιταροπίλαφο
- λάδι τρούφας
- άνθος αλατιού τριμμένο
- καπνιστό θαλασσινό αλάτι
- τριμμένο μείγμα πιπεριών
- ελαιόλαδο
- παρμεζάνα τριμμένη
- 800 ml νερό

Οδηγίες:

Βάζουμε τα 800 ml νερό σε μια κατσαρόλα και βάζουμε να βράσει.

Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα το μείγμα μανιταροπίλαφο και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να ρουφήξει το νερό του. Περίπου 10 λεπτά με 15 λεπτά.

Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι τρούφας, λίγο άνθος αλατιού, λίγο καπνιστό αλάτι και λίγο από το μείγμα πιπεριών.

Ανακατεύουμε για 2 λεπτά, αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 λεπτά.

Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.

Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε κάτι αν χρειάζεται.

Καλή σας όρεξη!

 

Προϊόντα συνταγής

Related posts

Απάντηση

Translate
ΜΕΝΟΥ