Μανιταροπίλαφο

Back to Άρθρα

Μανιταροπίλαφο

Υλικά συνταγής

✔️ έτοιμη συσκευασία ρύζι με τρούφα και μανιτάρι
✔️ αφυδατωμένα μανιτάρια
✔️ λάδι τρούφας
✔️ άνθος αλατιού τριμμένο
✔️ καπνιστό θαλασσινό αλάτι
✔️ τριμμένο μείγμα πιπεριών
✔️ ελαιόλαδο

✔️ παρμεζάνα τριμμένη
✔️ 800 ml νερό

Οδηγίες:

Βάζουμε τα 800 ml νερό σε μια κατσαρόλα και βάζουμε να βράσει.

Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα το μείγμα μανιταροπίλαφο, λίγα αφυδατωμένα μανιτάρια και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να ρουφήξει το νερό του. Περίπου 10 λεπτά με 15 λεπτά.

Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι τρούφας, λίγο άνθος αλατιού, λίγο καπνιστό αλάτι και λίγο από το μείγμα πιπεριών.

Ανακατεύουμε για 2 λεπτά, αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 λεπτά.

Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.

Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε κάτι αν χρειάζεται.

Καλή σας όρεξη!

Share this post

Back to Άρθρα
Translate